Estabilitzar un sòl natural ja es possible. No cal asfaltar tots el camins

Estabilitzar un sòl natural ja es possible. No cal asfaltar tots el camins

7 years ago 0 0 2252

Estabilització de camins naturals; estabilització in situ.

 

Sauló, llicorella, argiles, sorres,… solucions definitives per circular amb qualitat i respecte al medi. Tots son materials que es poden estabilitzar.
En tot el territori català es troben diversos tipus de sòls naturals que formen part del nostre paisatge, i que cal respectar i re aprofitar.

Un bon camí rural, un aparcament, un aeròdrom, son molt millors si queden fusionats al paisatge.
Son moltes ja les carreteres i camins que “pintats de negre” amb asfalt, malmeten el bonic paisatge de molts indrets naturals de la nostra terra.
A Stabilizia, ens hem proposat canviar la tendència i aportar progrés i respecte per al medi ambient allà on fa mes falta.

Camins interiors de parcs naturals, vies agropecuàries en parcel·les de conreu, accessos al mon natural, aparcaments en instal·lacions de muntanya i molts altres sectors que necessiten accessos perfectes tot l’any i màxim respecte natural.
Treballar el sòl natural “in situ” sense tindre que aportar un sòl seleccionat es la solució que Stabilizia posa a l’abast de tothom amb la màxima qualitat, rigor i durabilitat.
No es un treball fàcil, cal disposar de protocols de treball, productes estabilitzadors adients i contrastats, i maquinaria específica.
Son ja alguns ajuntaments els interessats en aquest sistema, que pot semblar un sistema nou, però que ja te gairebé un segle de historia.

L’estabilització moderna, en molts països americans, disposa d’una experiència de mes de 30 anys en molts i diversos escenaris tan climàtics com de composició del sòl.

Una solució que utilitza lligants inorgànics, copolímers de qualitat i súper hidrofugant per aportar al terra natural unes prestacions que el venen a equiparar al formigó 250 i l’asfalt.  Amb la col·laboració de la nanotecnología. I fugint dels copolímers de vinil que no son resistents ni a els raigs UV ni a la humitat excessiva; i també desestimant els tractaments contra la pols mitjançant regs superficials de segell, de molt poca durada.

Estem a Barcelona i Montblanc. Treballem tot el territori de Catalunya, encara que som mes coneguts fora de casa. Si necessites mes informació no dubtis en consultar-nos.

Departament tècnic de Stabilizia

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>